АГРИОН

Пловдив, гр. Пловдив, бул. Дунав 5

About АГРИОН

Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи.
Ние работим за повишаване на добавената стойност на българското земеделие и подпомагаме устойчивото развитие на пазара на земи у нас.
Портфолиото на Агрион включва широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на земи директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент. Предлагаме и възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси. Нашите брокери помагат да получите търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята.
Днес, Агрион разполага с мрежа от брокери в цялата страна – високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Те са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа. Може да се свържете с нас на безплатния национален телефон 0800 11166 .
През 2019 г. Агрион получи престижната награда на КРИБ за Растеж. Тя дойде като признание за впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръщайки се в земеделски бранд №1 на България. Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare