Milchevi Rent

ул."Средец" 46А

About Milchevi Rent

Частно настаняване в красиви апартаменти под наем и за нощувки в Пловдив до центъра.

Семейство Милчеви Ви предлага комфортно настаняване, в просторни и уютни апартаменти под наем, и за нощувки в Пловдив. Апартаментите са в новопостроена семейна къща с вътрешен двор градина. Квартирите са стилно обзаведени в самобитен стил. Перфектна чистота, спокойствие, тишина и сигурност. Настаняванията са в: студия, едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Къща е в кв.“Кършияка“, но близо до центъра на града. Намира се на 5 мин. пеша до покритият пешеходен мост над р.Марица, където е началото на главната улица на Пловдив. На 5 мин. пеша до Международен панаир Пловдив и 15 мин. пеша до Старият град. Идеално място за гости на Пловдив при бизнес-престой, командировки и ваканции. Изгодни нощувки, кратки и дългосрочни наеми за задочни студенти в Пловдив.

Близо са хранителни магазини, ресторанти, автобусни спирки за университетите, а на ул. „Средец“ може да се паркира. Настаняване в апартаментна къща Милчеви предпочитат предимно от гости, търсещи спокойствие и ред, повечето от които са представители на фирми като : – Siemens, Liebherr, EVN, Lindner, LIDL, Metalltechnik Wachsmuth GmbH, ILD, Schneider Electric, h s Energieanlagen GmbH, Schunk Group, J. Christof GmbH, Kaufland и др. Охрана, локално парно, ТЕЦ, климатик, високоскоростен интернет, цифрова телевизия, сервиз.

На сайта ни освен частни апартаменти за нощувки, кратък и дългосрочен наем, можете да намерите каталог на обектите за настаняване в Пловдив-България. Информация за недвижими имоти, агенции, туристически бюра и туроператори, туризъм и бизнес пътувания, почивки, ваканции, и др. 

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare